Popis blogu

Rozhodla jsem se zažít rok života vzhůru nohama aneb hurá do Austrálie!

čtvrtek 3. prosince 2015

Fiji #4 - Barefoot Manta

Tentokrát byl náš přesun krátký, přesedly jsme jen z jedné malé loďky na druhou a jelikož jsou ostrovy sousedy, celá cesta nezabrala víc než 10 minut.

Ubytovaní bylo nádherné! Koupelna pod širým nebem a pokoj byl vlastně stan, který měl otevřenou přední stěnu, takže jsme měly nádherný výhled na pláž. Pláže měl resort celkem tři, které byly všechny moc hezké, tyrkysové moře, bílý písek, palmy..




Náš jediný organizovaný program bylo půjčení kajaku. Foukal poměrně vítr, ale pán co nám je půjčoval nám přesně řekl kam jet, aby to bezpečné a nestálo nás to moc sil. My jsme udělaly přesně jak on řekl, jely jsme jen na vedlejší pláž, tam si trošku zaplavaly a vydaly se zpět. No, jenže. Vítr byl hrozně silný. Zaprvé nás vlny hnaly na kameny a když se nám podařilo dostat dál, tak jsme prakticky uvízly uprostřed oceánu a díky větru jsme nebyly schopné se pohnout z místa. Díky bože, že se okolo pohyboval chlap na lodi, co nás zachránil a odvedl zpět, jinak nevim. Už se mi vážně honily hlavou ty nejhorší myšlenky. Takže na kajak už nikdy.





Večeře jsme na krásném místě a náš poslední večer se nám naskytl pohled na neskuttečný západ slunce. Krásnější jsem v životě neviděla ani na fotkách.







Mějte se krásně
Niki

Žádné komentáře:

Okomentovat